Over ons

Over ons

overonsgertjana

Graag stellen wij ons aan u voor; Wij zijn Gert Frederiks en Jana Zimmerling en zijn al vele jaren samen op de dansvloer te vinden. Ontstaan uit een hobby, beleven we veel plezier aan ons bedrijf. Beide met een succesvolle wedstrijd carrière achter ons zijn we nu dagelijks in ons dansbedrijf bezig met het verzorgen van dansplezier. We bieden diverse cursussen aan met verschillende niveaus waarbij het streven is om van iedere les een leerzaam feest te maken.

Buiten het verzorgen van danslessen, bieden we ook de gelegenheid om al het geleerde in praktijk te brengen. Het Late Night Dance Café is de laatste jaren uitgegroeid tot een bijzonder sfeervol wekelijks terugkerend  fenomeen. Tijdens deze café avonden staan dans, gezelligheid dicht bij elkaar. Met veel plezier presenteert Gert deze avonden, die vaak in een combinatie met een workshop worden georganiseerd en voor ieder niveau te volgen zijn. Bij deze workshops moet u denken aan dansen als: Merengue, Salsa, Bachata, Argentijnse Tango, Argentijnse Wals, Kizomba, Paso Doble, Kroegswing en zeker de Weense Wals niet te vergeten.

Nieuwe danssoort

De nieuwste trend is de dansstijl American Smooth. Hier hebben we reeds de eerste kennismaking workshops in gegeven. De beleving was enorm bij de bezoekers. Een nieuwe manier van ballroom en latin dansen. Vrijer en makkelijker!  We zullen eind september hier weer extra aandacht aan schenken op onze danscafés. Volgt u hiervoor onze agenda of schrijf in voor de nieuwsbrief. Dit kan simpel door naar contact te gaan en ons een email te sturen met het verzoek.

Wij wensen u veel kijkplezier op onze website. Heeft u vragen, mail dan gerust. Vaak voor een helder passend antwoord is bellen net even beter. Mail dan uw nummer en we nemen z.s.m. contact met u op.

Danssoorten
26
Koffie
326
Klanten
63
Prijzen
34

Maak direct een afspraak met ons